Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Thermál Fürdõ
Cím: 3412 Bogács, Fürdõ u. 2.Email: bogacs-furdo@eszaknet.net
Web: www.bogacsithermalfurdo.huTelefon: (49)534-410
Fax: (49)534-055Gps: 47.9114013 , 20.5261964

Bemutatkozás

2011. évben megújult Thermálfürdõben várjuk kedves Vendégeinket, valamint a szálláshelyeken változatlan áron. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a fürdõ és a szállás szolgáltatásait is üdülési csekkel is igénybe vehetik. Bogács a Bükk-hegység lábánál a Hór és Szoros patak völgyében található, mely az utóbbi években kedvelt pihenõhely lett. Kõolajkutatással feltárt 76 oC –os termálvíz (480 méter mély kutakból nyerik) méltán emelte hírnévre Bogácsot. Ezen természeti adottság kihasználásával létesült a termálfürdõ, mely nyitott medencéivel télen-nyáron közkedvelt hely a meghitt, nyugodt környezetben. A fürdõ területén hat gyógyvizes medence (36-38 oC óriás jakuzzi, fedett medence), egy gyermekpancsoló 30 oC, egy vizijátszótér (34 C), és egy feszített víztükrû úszómedence(26 oC) áll a vendégek rendelkezésére. További szolgáltatások: Vendéglátóegységek és ajándékboltok.

A gyógy és wellness turizmus kialakulása és fejlõdése lehetõséget adott arra, hogy sokféle színvonalú szálláshelyekkel is tudjuk várni az ide érkezõ vendégeket, melyek kellemes pihenést nyújtanak a kikapcsolódni, gyógyulni vágyók részére. Mindenki megtalálhatja a maga számára megfelelõ szállást.

Thermál Szálló „A” és „B” épület 18 db (két- négyágyas) színvonalasan berendezett apartman szobák alkotják mindkét épületet, melyek konyhával és fürdõszobával felszereltek és televízió is áll a vendégek rendelkezésére.

Panzió 3 db kétágyas és 2 db négyágyas szobák, egy felszerelt konyha, nagy társalgó és közös zuhanyzó Baráti társaságoknak kifejezetten ajánlott Thermál Szálló és Panzió szolgáltatásai: Thermál Szállóban található fedett medence és szauna használata

Kemping és Faházak A fürdõ területén fás ligetben a nomád életet kedvelõ vendégek részére kempingezésre alkalmas helyet alakítottak ki, melyet nyári lakokkal is bõvítettek. A nyitva tartás szezonális. A faházak minden év április 01- október 31-ig, a kemping április 15- október 31. között nyitja meg kapuját a vendégek elõtt. 14 faház ( két- négyágyas) konyhával (csak hûtõ és rezsó) és mosdóval felszereltek. A kemping kb. 200 fõs vendég sereget tud befogadni.
Szolgáltatásai: szabadtéri sütés- fõzésre kijelölt hely, zuhanyzók és konyha


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink