Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kompa Pince és Hórvölgye Vendégház
Cím: 3413 Cserépfalu, József Attila u. 20Email: jozsefkompa@gmail.com
Web: http://www.kompapince.hu/Telefon: 06-30/963-6706
Gps: 47.9413810 , 20.5371450

Bevezető

Már családos emberként, 1989-ben telepítettem sokadmagammal a cserépfalui Csurdóka dűlőben az első Chardonnay ültetvényemet közel 1 hektáron. 2000 után kezdtem komolyabban foglalkozni a szőlő és bortermeléssel. Zengő és Leányka ültetvényeket vásároltam, illetve 2002-ben a helyi Nyomó-hegyen Cabernet Savignon és Blauburger faltákat telepítettem 1 hektár területen. Ebben az időben építettem át illetve bővítettem a régi családi borospincét a Berezdi pincesoron, mely ma már a kiszolgáló helységekkel együtt 40 fő ellátására és mintegy 200-300 hektoliter bor tárolására alkalmas. Ekkor már rendszeresen résztvettem a környékbeli borversenyeken ahol számos nagy arany és egyéb kitüntető díjakat kaptam a boraimra. Büszke vagyok arra hogy az egyik borom 2004-ben a Magyarországi Borutak Országos Borversenyén az „illatos fehér bor” kategóriában” a „Magyarországi Borutak Zászlósbora” lett.

Bemutatkozás

Szobák: 4 szoba 14 fõ részére (2 fürdõszoba)

Árak: 3000 Ft/fõ/éjszaka (idegenforgalmi adóval)

Szeretettel várom vendégeimet a Hórvölgye Vendégházamban, mely családias környezetben biztosítja mindazokat az elvárásokat, mely akár több napos idõtöltést is lehetõvé tesz.
Az épület a földszinten konyhával, tágas társalgóval felszerelt, míg füves udvarán bográcsos étkek készítésére, nyársalásra, grillezésre van lehetõség. A hangulatos filagória (kerti pihenõ) családias esti borozgatás, társalgás színtere lehet.
A zárt udvar több személyautó biztonságos elhelyezését teszi lehetõvé.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, termelői aranyérmes borok, kézműves borok, vendégház

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink